YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ HEMŞERİMİZ AYTAÇ KARAUSTA'YI YALNIZ BIRAKMADI

Başkanvekilimiz Abdulbaki TEKİN, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Avni YEĞİN ve Sefa YILMAZ Anneler günü dolayısıyla düzenlenen Tepebaşı Belediyesi Halk Müziği Korosu Anneler Günü Konserinde Bağlama Ustası Hemşerimiz Aytaç KARAUSTA’yı yalnız bırakmadı.

Başkanvekilimiz Abdulbaki TEKİN, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Avni YEĞİN ve Sefa YILMAZ Anneler günü dolayısıyla düzenlenen Tepebaşı Belediyesi Halk Müziği Korosu Anneler Günü Konserinde Bağlama Ustası ve Ses Sanatçısı Hemşerimiz Aytaç KARAUSTA’yı yalnız bırakmadı.

Anneler Günü dolayısıyla 12 Mayıs Pazar günü Zübeyde Hanım Kültür Merkezinde düzenlenen ve Koro Şefliğini Hemşerimiz Aytaç KARAUSTA’nın yaptığı Tepebaşı Belediyesi Halk Müziği Korosu Anneler Günü Konserine katılan Yönetim Kurulu Üyelerimiz, konser sonrası hemşerimiz Aytaç KARAUSTA’yı kuliste ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KARAUSTA, konsere iştirak ederek destek veren dernek yönetim kurulu üyelerimize teşekkür etti.