Ahmet ÇELİK, Cevdet KILIÇ ve Nihat BAYAR Derneğimizi Ziyaret Etti

Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Hemşerimiz Ahmet ÇELİK, Eskişehir Tapu Kadastro Bölge Müdürü Hemşerimiz Cevdet KILIÇ ve Eskişehir İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Nihat BAHAR derneğimizi ziyaret etti.

Dernek binamızda 12 Mayıs Pazar günü gerçekleşen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanımız Çetin POLAT, “ESKERDER olarak hemşerimiz olan şehrimizin değerli bürokratlarını ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Bu vesile ile derneğimizi ziyaret eden hemşerilerimiz Eskişehir Vergi Dairesi Başkanımız Ahmet YILDIZ, Eskişehir Tapu Kadastro Bölge Müdürümüz Cevdet KILIÇ ve Eskişehir İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürümüz Nihat BAHAR’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Ahmet ÇELİK, Eskişehir Tapu Kadastro Bölge Müdürü Cevdet KILIÇ ve Eskişehir İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Nihat BAHAR da misafirperverliklerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Çetin POLAT ve ESKERDER yönetimine teşekkür etti.